LUŠTICA DEVELOPMENT

LUŠTICA DEVELOPMENT

LUŠTICA DEVELOPMENT

LUŠTICA BAY – MJESTO GDJE VAS ČEKA ŽIVOT KAKAV ZASLUŽUJETE

Osmišljena u maniru tradicionalnih ribarskih naselja u Crnoj Gori, Luštica Bay spaja šarm starog svijeta sa savremenim sadržajima; bezvremeni život na rivijeri uz moderni luksuz. Dinamični grad na pjeni od mora smješten je na skrovitom i nezaboravnom parčetu obale koja Vas poziva da stvorite vlastitu viziju života kakav bi trebalo da bude.

AMBICIOZNI MASTER PLAN

Luštica Bay predstavlja najveći potpuno integrisani rizort ovog tipa u jugoistočnoj Evropi, koji svojom ambicioznošću, izvedbom i autentičnošću pruža jedinstvenu viziju.

IZUZETNA ARHITEKTURA

U građevinskom smislu, Luštica Bay odlikuju visoki standardi dizajna, tehnologije i održivosti. Crpeći inspiraciju iz urođenih nijansi, tekstura i topografije terena, zgrade su autentično uklopljene u padine i napravljene od lokalnih materijala poput kamena, gline i drveta. Njihov položaj je takav da gotovo svaka nekretnina koristi pogodnosti nevjerovatnog panoramskog pogleda na more koji se pruža sa ove lokacije. Enterijeri su brižljivo planirani sa najmodernijim sadržajima i izvrsnom završnom obradom, čime se zatvoreni i otvoreni prostori sjedinjuju u veličanstvenom cjelogodišnjem iskustvu življenja po principu „al fresco“.

POSVEĆENA ODRŽIVOST

Luštica Bay će urediti samo 6% od 690 hektara lokacije. Riječ je o planu male gustine koji omogućava zaštitu i očuvanje izvornog pejzaža. Ekološke građevinske metode i najnovije tehnologije za uštedu energije dosljedno su primjenjivane od početka kako bi se osiguralo da zgrade smanje trenutnu regionalnu potrošnju energije za trećinu. Lokacija je osmišljena tako da korišćenje vode svede na najmanju mjeru i promoviše javni prevoz, biciklizam i šetnju, a može se pohvaliti i prvim punjačima za automobile marke Tesla u Crnoj Gori.

UZBUDLJIV STIL ŽIVOTA

Uz 7 km obale na kojoj se nalazi i naša privatna plaža, takmičarski golf teren, dvije marine svjetske klase, hoteli sa pet zvjezdica, otvoreni amfiteatar, vrhunski restorani, izuzetan noćni život, sjajan izbor za kupovinu i zabavu, Luštica Bay će imati sve ono što se očekuje od najboljih evropskih destinacija. Rekreativni sadržaji oživljavaju zahvaljujući cjelogodišnjem kalendaru događaja koji nudi ponešto za svakoga – od ljetnjih muzičkih festivala do zajedničkih okupljanja, koncerata, priredbi i razgovora, kao i sportskih turnira.

DIČNA ZAJEDNICA

Među našim rezidentima već sada se mogu naći državljani četrdeset različitih zemalja, te Luštica Bay pruža dobrodošlicu vlasnicima stanova iz cijelog svijeta koji su u potrazi za raznolikim, modernim životnim stilom na lokaciji gdje se praktikuje zdrav život na otvorenom. Luštica takođe sarađuje na širem planu, gdje doprinosi i radi sa okolnim gradovima i naseljima, te na taj način postaje sastavni dio života na ovom prostoru i pruža trajnu infrastrukturu mjestu.

GRAD KOJI ZOVETE SVOJIM DOMOM

Bilo da tražite zapanjujuću kuću za odmor, pristupačan i siguran poslovni bijeg, pametnu priliku za iznajmljivanje ili svoj novi dom u Crnoj Gori, Luštica Bay nudi ponešto za svakoga. U ponudi je niz kvartova, svaki sa svojim karakterom i stambenom ponudom. Otkrijte apartmane uz obalu, šarmantne kuće na brežuljku i ekskluzivne privatne vile, sve dostupne za trenutnu kupovinu.

MARINA NASELJE

Smjestena na pjeni od mora, sa životom koji gravitira oko njegove vrhunske marine i šarmantnog šetališta, naselje Marina Village već je cvjetajuća destinacija. Uz restorane, barove, kafiće, butike i životne pogodnosti, Chedi Hotel sa pet zvjezdica, amfiteatrom na otvorenom i redovnim događajima stanovnicima pruža stilizovani život rivijere u svako doba dana, svakoga dana u godini.

https://www.lusticabay.com/apartments-montenegro

https://www.lusticabay.com/marina-montenegro

CENTRAL

Smješten neposredno iznad glavne marine, poznate kao gradsko središte razvoja, Centrale će postati centar uvale Luštica. Sa restoranima koji izlaze na ulice oivičene drvećem, otvorene parkove, nedjeljnom pijacom i redovnim događajima u zajednici na centralnom šetalištu i trgu, Centrale će biti kosmopolitski raj i glavno mjesto okupljanja. Srce uvale Luštice koje kuca.

https://www.lusticabay.com/centrale

ORASCOM PRIČA

Lider u razvoju integrisanih gradova, Orascom zauzima osjetljiv i kohezivan pristup izgradnji velikih gradova. Njegove održive destinacije unose život jedinstvenim lokacijama u kojima se nalaze i pioniri ekološki prihvatljivih inicijativa koje osiguravaju da projekti pogoduju postojećem okruženju koliko i lokalnoj zajednici i kulturi. Infrastruktura svjetske klase i preciznost izvršenja učvršćuju njegov organski etos.

Phone: +382 20 22 00 30
Fax: +382 20 22 00 30
Podgorica, Montenegro
Kralja Nikole 27