“One & Only” Portonovi prolašen za najekskluzivniji rizort u Evropi

“One & Only” Portonovi prolašen za najekskluzivniji rizort u Evropi

“One & Only” Portonovi prolašen za najekskluzivniji rizort u Evropi

Magazin “The Luxury Travel Expert” je rizort “One & Only” Portonovi proglasio za najluksuzniju destinaciju u Evropi, gdje se ovaj projekat našao među 10 najelitnijih ljetovališta u Evropi.

Brend “One & Only” kreirao je 2002. godine, isključivo za tržište luksuznih odmarališta, Solomon Kerzner – južnoafrički računovođa i biznismen, koji sada sadrži neka od najbolje ocijenjenih odmarališta na najidiličnijim mjestima na svijetu, kao što su Maldivi, Meksiko, Ruanda i Kejptaun.

“One & Only” Portonovi dizajnirao je poznati arhitekta Jean-Michel Gathi i njegov tim iz Denniston International Architects. Uzimajući elemente iz kulture, istorije i geografije ovog podneblja, blistava arhitektura rizorta dizajnirana je da objedini masivne fasade, veličanstvene kolonade i dvoslivne krovove od terakote, simbolične za crnogorsku arhitekturu. Hotel se sastoji od nekoliko višespratnih neoklasičnih paviljona koji su rađeni po uzoru na istorijske palate i vile u venecijanskom stilu. Tokom procesa dizajniranja, Gathi je imao na umu tri riječi – luksuz, prostor i privatnost kako bi osigurao vrhunski užitak gostima.

Ukupno 113 soba i apartmana One & Only Portonovi nude luksuzno iskustvo. Glavni paviljoni odmarališta – u kojima se nalaze javni objekti i smještaj – okruženi su prostranim travnjacima i vrtovima u kojima se nalazi 11 bazena. Glavni kompleks bazena nalazi se na privatnoj plaži i sastoji se od jednog “infinity” bazena koji je podijeljen na dva međusobno povezana dijela: bazen za odrasle i bazen za porodice. Rizort se može pohvaliti netaknutom zlatno-pjeskovitom plažom, koja je dostupna samo gostima odmarališta. Ljubitelji hrane više su nego zadovoljni izborom u “One & Only” Portonovi, kulinarskoj destinaciji koju treba posjetiti u Crnoj Gori.

Izvor: Home – the Luxury Travel Expert

Platforma eFirma: Jednim klikom do osnivanja novog preduzeća Održan sastanak sa rukovodiocem kancelarije Advantage Austria za Crnu Goru
Phone: +382 20 22 00 30
Fax: +382 20 22 00 30
Podgorica, Montenegro
Kralja Nikole 27