PORTO MONTNEGRO

PORTO MONTNEGRO

PORTO MONTNEGRO

Smješten u Bokokotorskom zalivu, koja se nalazi pod UNESCO zaštitom, Porto Montenegro kombinuje spektakularnu destinaciju životnog stila sa kompletnom uslugom marine svjetske klase i luksuznim rezidencijalnim naseljem koje nudi vrhunske nekretnine za prodaju i iznajmljivanje na prostoru centralnog Mediterana.

Rezidencije na pjeni od mora i impresivnu marinu od 450 mjesta dopunjuju međunarodna maloprodajna i ugostiteljska scena, sa gastronomijom svjetske klase, elegantnim barovima i bistroima, kao i nizom sportskih, zabavnih i kulturnih sadržaja, okupljajući poznate međunarodne brendove i lokalna poduzeća.

Dinamična kombinacija od preko 80 maloprodajnih jedinica u živahnom maloprodajnom naselju obuhvata modu i dodatke, dnevni spa i frizerski salon, jahtne usluge i pogodnosti, te kvalitetne prodajne objekte, što destinaciji daje privlačnost tokom cijele godine.

Mlada demokratija i stabilna ekonomija u zemlji stvaraju idealno okruženje za investiranje, bez ograničenja na vlasništvo strane imovine i niskim porezom na lični dohotak, porezom na dobit i dohodak od samo 9% kao i sa stopom od 0% za nasljedstvo i transfere. Porto Montenegro je pionirski poduhvat koji predstavlja Crnu Goru kao destinaciju u usponu i karakterišu ga sigurno i bezbjedno okruženje za domaće i inostrane investicije.

Phone: +382 20 22 00 30
Fax: +382 20 22 00 30
Podgorica, Montenegro
Kralja Nikole 27