PORTO NOVI

PORTO NOVI

PORTO NOVI

STVOREN ZA ŽIVOT

Portonovi se harmonično uklapa u područje koje je pod zaštitom UNESCO-a, kao dio svjetske baštine. Predstavlja savršenu polaznu tačku za istraživanje svega što Bokokotorski zaliv nudi, bez obzira na to da li idete pješke, brodom ili autom. Naši najbliži susjedi su Kotor i Perast, dva vjekovna grada koja predstavljaju interesantan i intrigantan spoj prošlosti i savremenog doba. Crkve iz davnih vremena stoje tik uz dinamične noćne klubove, dok natkrivene tržnice leže u hladu velikih i zubom vremena načetih palata. Čini se da se iza svakog ugla Portanovog nalazi nešto novo, sa izvanrednim prodavnicama, radnjama i restoranima koji čekaju na to da ih otkrijete.

REZIDENCIJE

Svaku od ovih izuzetnih nekretnina projektovale su arhitekte svjetskog renomea tako da se one besprekorno uklapaju u svoje okruženje. Očekuju vas projekti otvorenog tipa, prirodni materijali i mediteranski stil koji zajednički čine najpoželjnije domove na cijelom Jadranu. Široki dijapazon luksuznih vila i apartmana koje možete iznajmiti, pružaju vam savršen položaj da uživate u svemu što ovo naselje čini posebnim, sa vrhunskim restoranima, kafićima, barovima i prodavnicama samo na korak od vas.

One&Only

Donoseći vrhunski luksuz u središte Bokokotorskog zaliva, ovo je prva evropska lokacija na kojoj ćete naći One&Only, jedan od najprepoznatljivijih sinonima za zadivljujuće i glamurozne rizorte. Ovaj vrhunski rizort ponudiće (Chenot Espace) – prvi wellness koncept za goste koji žele da vode aktivniji, zdraviji i uravnoteženiji život. One&Only Portonovi postaviće standard za novi nivo luksuza u regionu, s nenadmašnom uslugom, spektakularnim smještajem i nevjerovatnim iskustvima koja će se dešavati između očaravajućih planina i prelijepe jadranske obale.

Boravkom u One&Only Portonovi imate jedinstvenu priliku da upoznate sva čuda Jadrana. Rizort je savršena polazna tačka za istraživanje impresivne crnogorske obale, a putovanje počinje iz prirodno zaklonjenog rizorta u spektakularnom zalivu. Unajmite superjahtu za jedno poslijepodne ili jedrilicu ili jednostavno provedite dan na privatnoj plaži sa bijelim pijeskom, uživajući u čudesnim prizorima Bokokotorskog zaliva.

INVESTICIJA

Sa izvrsnom lokacijom u Bokokotorskom zalivu, ovo naselje ima savršen položaj koji mu omogućava da ima koristi od dinamične crnogorske ekonomije koja se u mnogome oslanja na turizam. Posljednjih godina ovo područje je zabilježilo brojne infrastrukturne investicije, kako Vlade Crne Gore, tako i inostranih investitora, a danas je spremno da zauzme mjesto kao vodeća luksuzna destinacija u Evropi. Porez na dobit i dohodak iznosi samo 9%, dok je porez na promet nepokretnosti svega 3%. PDV iznosi 21% i za većinu prometa nepokretnosti može se refundirati. Takođe, Crna Gora ima ugovore o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja sa više od 40 zemalja, među kojima su Velika Britanija, Švajcarska i Kina.

Azmont Investment priča

Azmont Investment je firma sa sjedištem u Crnoj Gori koja je posvećena ispunjavanju svoje misije: kreiranju efikasnog i održivog investicionog portfolia koji se fokusira na korporativnu socijalnu odgovornost, pouzdanost i održivost životne sredine. Kompanija je posvećena razvoju pozitivne sinergije sa Vladom Crne Gore, opštinskim vlastima i lokalnim stanovništvom kroz edukaciju, treninge, podršku i šansu za zapošljavanje. Kompanija Azmont ušla je na tržište 2012. godine a projekat Portonovi vrijedan je oko 800 miliona eura. Kao socijalno odgovorna kompanija, Azmont pravi društveni doprinost kroz kontinuirane, dobro osmišljene CSR programe.

Phone: +382 20 22 00 30
Fax: +382 20 22 00 30
Podgorica, Montenegro
Kralja Nikole 27