O nama

Poštovani investitori,

Dobrodošli u Agenciju za investicije Crne Gore, državni organ koji pomaže investitorima u pronalaženju poslovnih prilika u Crnoj Gori.

Crna Gora je, često nazivana biserom Mediterana, zaista „vruća tačka“ za ulaganja. Prirodne ljepote zemlje koje oduzimaju dah, uključujući stare gradove sa zidinama, nacionalni park pod zaštitom Uneska, najdublji kanjon u Evropi i zadivljujući fjord, očaravaju sve posjetioce.

Mi, u Agenciji za investicije Crne Gore, nudimo sveobuhvatne, besplatne konsultantske usluge za investicije, koje su uvek prilagođene preciznim potrebama potencijalnih i postojećih investitora. Štedimo vrijeme tako što pružamo opšte informacije, kao i informacije vezane za konkretnu industriju, povezujemo investitore sa relevantnim zainteresovanim stranama i organizujemo neophodne poslovne sastanke potrebne za donošenje informisane odluke o najboljoj lokaciji za ulaganje.

Naša misija je da pomognemo investitorima da razviju svoje poslovanje u Crnoj Gori i poboljšaju svoju konkurentnost, na taj način pružajući udobnost i neophodne alate za kompanije da nastave svoj rast i implementiraju nove projekte.

Kao katalizator za nove poslovne mogućnosti u Crnoj Gori, naša strategija je jednostavna. Prije svega, savjetujemo. Sljedeće, planiramo. Nakon toga implementiramo i uživamo u našim konačnim rezultatima. Tu smo za investitore od samog početka, tokom čitavog perioda i nakon završetka investicije, spremni da ponudimo konsultantske usluge o različitim aspektima poslovanja u Crnoj Gori.

Mi smo pouzdan, dugoročan i poželjan partner za investitore u Crnoj Gori.

Ako želite da proširite svoje poslovanje, uvjeravamo vas da je ulaganje u Crnu Goru sigurno mjesto za početak. Više ste nego dobrodošli da nas kontaktirate, rado ćemo vam pomoći oko poslovanja u Crnoj Gori.

Iskreno Vaša,

V.d. direktorice Snežana Đurović